Sammen forbedrer vi folks hverdag

3d-visualisering

En fotomontasje er en sammensetning av flere bilder. I forbindelse med bygg og arkitektur benyttes gjerne denne teknikken med å kombinere bilder og 3D-modeller for å visualisere bygg som ikke enda er bygget.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under og vi vil kontakte deg snarest!

3d-visualisering

En 3d-visualisering er en sammensetning av flere bilder. I forbindelse med bygg og arkitektur benyttes gjerne denne teknikken med å kombinere bilder og 3D-modeller for å visualisere bygg som ikke enda er bygget.

Disse bildene kan gi et realistisk inntrykk av hvordan det ferdige prosjektet vil se ut, før noen har satt spaden i jorden.

3D-modeller og fotorealistiske bilder

De fleste av våre prosjekter tegnes som 3D-modeller. Dette gir oss muligheten til å lage fotorealistiske bilder av nye prosjekter, både innendørs og utendørs, før de bygges. Dette gir store fordeler gjennom hele prosessen ved at en helt fra første idéskisse kan få se den visuelle effekten av sine beslutninger.

Fotomontasjer er også mye brukt i forbindelse med salg av prosjekter som ikke er bygget. Vi har god erfaring med å sette 3D-modellen av bygget inn i foto av tomten for å skape stemningsfulle bilder til blant annet salgsannonser og prospekter.

I forbindelse med byggesøknad ser vi også i økene grad at kommunene etterspør visualiseringer av prosjektet. I mange sammenhenger kan blant annet et par bilder som viser før og etter gi et godt beslutningsgrunnlag for behandling av en byggesøknad.

Har du en drøm om å endre planløsningen i huset ditt, bidrar vi også gjerne med visualisering av hvordan for eksempel stuen vil se ut med åpen løsning, eller hvordan fasaden vil endres med nye vinduer.

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Som en totalentreprenør får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.

Vi hjelper deg gjerne med 3D-visualisering. Kontakt oss i dag!