For å kunne fortsette VEKSTEN i ARKOBYGG, samt å ha det både GØY og KJEKT søker vi ny kollega:

Faglig leder/driftsleder BETONG – Vi er på jakt etter en person som har god kompetanse på betong, gjerne yrkesfaglig bakgrunn fra faget, er utdanna ingeniør innen bygg- og anleggsteknikk eller tilsvarende. Erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Dersom vi treffer hverandre, håper vi på snarlig tiltredelse i vårt ekspanderende firma. Det er likevel ikke et absolutt krav, og du må gjerne sende oss en søknad selv om du ikke kan begynne på en stund. Arbeidsoppgaver vil blant annet være å drifte våre betongavdelinger på Osterøy/Voss, bistå i anbudsarbeid, følge opp daglige bestillinger og underlag til produksjon samt ha overordna ansvar for kvaliteten på alt utført betongarbeid i ARKO sammenheng. Hos oss skal du like det du arbeider med. Arbeidssted (kontor) er Valestrandsfossen eller Voss.

Vi kan blant annet tilby:

– Et svært kjekt arb.miljø, sjekk oss på SoMe.

– Varierte og spennende arbeidsoppgaver

– Gode forsikrings- og velferdsordninger

– Treningskort på treningsstudio og mye gratis ved på rot i skauen

– Gode muligheter for faglig utvikling

– Konkurransedyktig lønn og arbeidsbetingelser

Du er en person som er strukturert, nøyaktig, faglig dyktig og resultatorientert. Du liker å arbeide i et hektisk miljø, er selvstendig og initiativrik, samt liker å bidra sosialt.

Om arbeidsgiveren
Arkoconsult er et kombinert arkitekt-, rådgivning- og entreprenørfirma på Vestlandet, med hovedkontor i Hamrenesvegen 30 på Valestrand, Osterøy Kommune og avdelingskontor i Vangsgata 46 på Voss, Voss Herad. Selskapet har aktivitet i hele Norge. Arkitekt, rådgivning m.m. er ivaretatt i ARKOCONSULT AS og entreprenørvirksomheten utføres i ARKOBYGG AS. I tillegg leverer vi eiendomsmeglingstjenester via STRILAMEGLEREN AS. Konsernets bredde i tjenestespekter gjør at vi titulerer oss “kongerikets eneste total entreprenør i bygge bransjen”. Totalt er vi ca. 65 ansatte og omsetning totalt i konsernet er rundt 200 mill. NOK.