Håvard Hegg-Lunde

juli 14, 2016

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Håvard er sogning og startet i Arkoconsult helt tilbake i 2006. På slutten av 90-tallet spilte han fotball for Sogndal i tippeligaen og etter noen lekre hjemmeseirer mot Brann og Rosenborg reiste han jorden rundt i en seilbåt før han flyttet til Valestrand og etterhvert begynte i “Arkoverden”. Selv om Håvard holder med Manchester United i England, så er han en kjekk og hyggelig fyr. Han har vært og er fortsatt prosjektleder for mange store bygge- og anleggsprosjekter i vår portefølje. I 2017 ble han i tillegg ansatt som daglig leder i det nyoppstartede Arkobygg AS, og som DL i nevnte firma har han i dag størst personalansvar i “Arkoverden”.

Read more

Thor Morten Trolid

november 1, 2019

Thor Morten Trolid er utdannet fagskoleingeniør i fra Fagskolen i Hordaland og har fagbrev som teknisk isolatør i tillegg til brannkonstabel. Tidligere jobbet han i Hent og Backe på en rekke spennende og til dels krevende prosjekter rundt om i landet. Han kan mye om mangt og finner alltid en løsning. Han er engasjert i Bulken IL og i tillegg svært aktiv innen jakt og fiske. Trolid er også en trofast Liverpool og Rosenborg supporter.

Read more

Kasper Håland

september 18, 2018

Kasper begynte i Arkobygg AS i 2018 som TAF lærling tømrer.

Read more

Michel Karlsen Skudal

september 17, 2018

Har fagbrev som tømrer. Michel ankom “Arkoverden” i 2015, etter en overgang fra Byggmester Jostein Garnes AS. Vi skjønte umiddelbart når vi møtte Skudal første gangen at her har vi med en strukturert racer å gjøre. Når han får et oppdrag, så fikser han det med høy kvalitet og kjapp levering. Michel er ellers med på alt som har et litt sosialt preg over seg, han stiller opp når det trengs.

Read more

Magne Kleppe

september 17, 2018

Magne ankom Arkobygg AS i 2018, og starta som lærling tømrer.

Read more