Pål Kjetil Tufta

juli 14, 2016

Utdannet energiingeniør fra høyskolen i Bergen. Som en av de første som ble ansatt i Arkoconsult (2007) besitter Pål Kjetil mye kompetanse om det meste i vår verden. Han er et orakel på alt mellom himmel og jord, og faglig leder-stillingen kunne ikke vært besatt av andre enn han. Fotballinteressert, som er viktig i “Arkoverden”, og Pål sitt fokus er lokal klubb og Liverpool FC – YNWA.

Read more

Adelin Hanstveit Hjellvik

oktober 15, 2019

Adelin begynte i Arkoconsult AS i august 2019 som ingeniør bygg.

Read more

Michelle B. Hauge (i permisjon)

juni 19, 2018

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Michelle tiltrådde i “Arkoverden” sommeren 2014. Hun er sannsynligvis den mest sosial arbeidstakeren i hele konsernet, og skal velferdstiltak arrangeres så er Michelle alltid på saken. Bruvik Hauge har opparbeidet seg grundig kunnskap innenfor forsikringssaker, gjenoppbygninger, RTP-planer, miljøsannering osv. og leder slike oppdrag til daglig. Som kanskje den eneste i firmaet er Michelle tidligere turner og kan stå på hendene. Hennes eneste nedtur i Arkoconsult tiden er nok at hun tapte det omstridte navnevalget i Hagelaget i Valestrand Nord. Den som ler sist ler alikevel best og robotgressklipperen til Michelle har selvfølgelig fått navnet May Britt.

Read more

Merethe Svarstad

mai 9, 2018

Utdannet jurist fra universitetet i Bergen (UIB). Merethe er å treffe på vårt avdelingskontor på Vossevangen i Voss kommune. Hun begynte i Strandavegen 2 i 2018 og kom da fra eiendomsdivisjonen i Kartverket (Statens Kartverk). Svarstad sine arbeidsoppgaver er i hovedsak byggesøknader, tinglysing og ansvarlig søker rollen.

Read more

Inge A. Johannessen

mai 9, 2018

Utdannet jurist fra universitetet i Bergen. Inge var med sin datter på utdanningsmesse i Nordhordlandshallen, lite visste han at det hele skulle ende med ny arbeidsgiver for hans del. I 2016 ankom Inge “Arkoverden” og ble på det tidspunktet det 3. årsverket med juristkompetanse i byggesaksavdelingen vår. Inge er en meget grundig byggesaksbehandler, og søknader med mangler er ikke Johannessen sin greie. Han har på egenhånd erfaring med byggesaksarbeid i over 50 kommuner. Sosialt har han mye å bidra med og det er alltid trivelig og morsomt rundt Inge.

Read more