Ove Håland

juli 14, 2016

Grunder av “Arkoverden”. Startet enkelpersonsforetaket Arkoconsult Ove Håland i 2004 og arbeidet for fullt i selskapet fra 1.mai 2005. Er potet i konsernet og besitter litt kompetanse om mye. Veldig opptatt av verdiskapning og vekst i lokalsamfunn rundt om. Fotballinteressert med stort engasjement i lokal fotball klubb Valestrand Hjellvik FK, samt de røde på Merseyside, Liverpool FC – YNWA.

Read more

Håvard Hegg-Lunde

juli 14, 2016

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Håvard er sogning og startet i Arkoconsult helt tilbake i 2006. På slutten av 90-tallet spilte han fotball for Sogndal i tippeligaen og etter noen lekre hjemmeseirer mot Brann og Rosenborg reiste han jorden rundt i en seilbåt før han flyttet til Valestrand og etterhvert begynte i “Arkoverden”. Selv om Håvard holder med Manchester United i England, så er han en kjekk og hyggelig fyr. Han har vært og er fortsatt prosjektleder for mange store bygge- og anleggsprosjekter i vår portefølje. I 2017 ble han i tillegg ansatt som daglig leder i det nyoppstartede Arkobygg AS, og som DL i nevnte firma har han i dag størst personalansvar i “Arkoverden”.

Read more

Karianne Fonn Jårvik (i permisjon)

mai 9, 2018

Utdannet sivilarkitekt fra Bergen arkitekthøyskole (BAS). Karianne tok oss med storm i en uforpliktende kaffiprat i 2015, og før fergen mellom Valestrand og Breistein klappet til kai på Breistein hadde hun jobbtilbud fra oss i mailboksen. Hun er vår teamleder arkitektur og har ila årene hos oss blitt særs godt annerkjent hos våre kunder. Karianne tegner bygg som kan bygges, samt som er flotte å hvile øynene på. På fritiden er Karianne veldig opptatt av seiling og hun har også vært norgesmester i Europajolle. Karianne har vært med en tur i Liverpool og synes byen er fin.

Read more

Pål Kjetil Tufta

juli 14, 2016

Utdannet energiingeniør fra høyskolen i Bergen. Som en av de første som ble ansatt i Arkoconsult (2007) besitter Pål Kjetil mye kompetanse om det meste i vår verden. Han er et orakel på alt mellom himmel og jord, og faglig leder-stillingen kunne ikke vært besatt av andre enn han. Fotballinteressert, som er viktig i “Arkoverden”, og Pål sitt fokus er lokal klubb og Liverpool FC – YNWA.

Read more

Thor Morten Trolid

november 1, 2019

Thor Morten Trolid er utdannet fagskoleingeniør i fra Fagskolen i Hordaland og har fagbrev som teknisk isolatør i tillegg til brannkonstabel. Tidligere jobbet han i Hent og Backe på en rekke spennende og til dels krevende prosjekter rundt om i landet. Han kan mye om mangt og finner alltid en løsning. Han er engasjert i Bulken IL og i tillegg svært aktiv innen jakt og fiske. Trolid er også en trofast Liverpool og Rosenborg supporter.

Read more

Michelle B. Hauge

juni 19, 2018

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Michelle tiltrådde i “Arkoverden” sommeren 2014. Hun er sannsynligvis den mest sosial arbeidstakeren i hele konsernet, og skal velferdstiltak arrangeres så er Michelle alltid på saken. Bruvik Hauge har opparbeidet seg grundig kunnskap innenfor forsikringssaker, gjenoppbygninger, RTP-planer, miljøsannering osv. og leder slike oppdrag til daglig. Som kanskje den eneste i firmaet er Michelle tidligere turner og kan stå på hendene. Hennes eneste nedtur i Arkoconsult tiden er nok at hun tapte det omstridte navnevalget i Hagelaget i Valestrand Nord. Den som ler sist ler alikevel best og robotgressklipperen til Michelle har selvfølgelig fått navnet May Britt.

Read more