Ove Håland

juli 14, 2016

Grunder av “Arkoverden”. Startet enkelpersonsforetaket Arkoconsult Ove Håland i 2004 og arbeidet for fullt i selskapet fra 1.mai 2005. Er potet i konsernet og besitter litt kompetanse om mye. Veldig opptatt av verdiskapning og vekst i lokalsamfunn rundt om. Fotballinteressert med stort engasjement i lokal fotball klubb Valestrand Hjellvik FK, samt de røde på Merseyside, Liverpool FC – YNWA.

Read more

Håvard Hegg-Lunde

juli 14, 2016

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Håvard er sogning og startet i Arkoconsult helt tilbake i 2006. På slutten av 90-tallet spilte han fotball for Sogndal i tippeligaen og etter noen lekre hjemmeseirer mot Brann og Rosenborg reiste han jorden rundt i en seilbåt før han flyttet til Valestrand og etterhvert begynte i “Arkoverden”. Selv om Håvard holder med Manchester United i England, så er han en kjekk og hyggelig fyr. Han har vært og er fortsatt prosjektleder for mange store bygge- og anleggsprosjekter i vår portefølje. I 2017 ble han i tillegg ansatt som daglig leder i det nyoppstartede Arkobygg AS, og som DL i nevnte firma har han i dag størst personalansvar i “Arkoverden”.

Read more

Pål Kjetil Tufta

juli 14, 2016

Utdannet energiingeniør fra høyskolen i Bergen. Som en av de første som ble ansatt i Arkoconsult (2007) besitter Pål Kjetil mye kompetanse om det meste i vår verden. Han er et orakel på alt mellom himmel og jord, og faglig leder-stillingen kunne ikke vært besatt av andre enn han. Fotballinteressert, som er viktig i “Arkoverden”, og Pål sitt fokus er lokal klubb og Liverpool FC – YNWA.

Read more