Merethe Svarstad

mai 9, 2018

Utdannet jurist fra universitetet i Bergen (UIB). Merethe er å treffe på vårt avdelingskontor på Vossevangen i Voss kommune. Hun begynte i Strandavegen 2 i 2018 og kom da fra eiendomsdivisjonen i Kartverket (Statens Kartverk). Svarstad sine arbeidsoppgaver er i hovedsak byggesøknader, tinglysing og ansvarlig søker rollen.

Read more

Lena Lekve

mai 9, 2018

Utdannet jurist fra universitetet i Oslo (UIO). Lena er å treffe på vårt avdelingskontor på Vossevangen i Voss kommune. Hun begynte i Strandavegen 2 i 2018 og kom da fra lokalt advokatkontor på Voss. Lekve sine arbeidsoppgaver er i hovedsak byggesøknader og ansvarlig søker rollen.

Read more

Inge A. Johannessen

mai 9, 2018

Utdannet jurist fra universitetet i Bergen. Inge var med sin datter på utdanningsmesse i Nordhordlandshallen, lite visste han at det hele skulle ende med ny arbeidsgiver for hans del. I 2016 ankom Inge “Arkoverden” og ble på det tidspunktet det 3. årsverket med juristkompetanse i byggesaksavdelingen vår. Inge er en meget grundig byggesaksbehandler, og søknader med mangler er ikke Johannessen sin greie. Han har på egenhånd erfaring med byggesaksarbeid i over 50 kommuner. Sosialt har han mye å bidra med og det er alltid trivelig og morsomt rundt Inge.

Read more