Håvard Hegg-Lunde

juli 14, 2016

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Håvard er sogning og startet i Arkoconsult helt tilbake i 2006. På slutten av 90-tallet spilte han fotball for Sogndal i tippeligaen og etter noen lekre hjemmeseirer mot Brann og Rosenborg reiste han jorden rundt i en seilbåt før han flyttet til Valestrand og etterhvert begynte i “Arkoverden”. Selv om Håvard holder med Manchester United i England, så er han en kjekk og hyggelig fyr. Han har vært og er fortsatt prosjektleder for mange store bygge- og anleggsprosjekter i vår portefølje. I 2017 ble han i tillegg ansatt som daglig leder i det nyoppstartede Arkobygg AS, og som DL i nevnte firma har han i dag størst personalansvar i “Arkoverden”.

Read more

Pål Kjetil Tufta

juli 14, 2016

Utdannet energiingeniør fra høyskolen i Bergen. Som en av de første som ble ansatt i Arkoconsult (2007) besitter Pål Kjetil mye kompetanse om det meste i vår verden. Han er et orakel på alt mellom himmel og jord, og faglig leder-stillingen kunne ikke vært besatt av andre enn han. Fotballinteressert, som er viktig i “Arkoverden”, og Pål sitt fokus er lokal klubb og Liverpool FC – YNWA.

Read more

Thor Morten Trolid

november 1, 2019

Thor Morten Trolid er utdannet fagskoleingeniør i fra Fagskolen i Hordaland og har fagbrev som teknisk isolatør i tillegg til brannkonstabel. Tidligere jobbet han i Hent og Backe på en rekke spennende og til dels krevende prosjekter rundt om i landet. Han kan mye om mangt og finner alltid en løsning. Han er engasjert i Bulken IL og i tillegg svært aktiv innen jakt og fiske. Trolid er også en trofast Liverpool og Rosenborg supporter.

Read more

Brynjulf Ragnar Maurstad

oktober 24, 2019

Brynjulf begynte i Arkoconsult AS i januar 2019 som ingeniør bygg/konsulent. Brynjulf er egentlig pensjonist, men ønsket å ha litt å gjøre på i hverdagen, og når tilbudet fra oss kom om en mindre stilling var han ikke tung å be. Han har enorm erfaring innen bransjen og har blant annet arbeidet lenge i forsikring med gjenoppføring av bygninger etc.

Read more

Adelin Hanstveit Hjellvik

oktober 15, 2019

Adelin begynte i Arkoconsult AS i august 2019 som ingeniør bygg.

Read more

Yvonne Bruvik Hauge

juni 19, 2018

Utdannet landskapsingeniør fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Yvonne flyttet hjem igjen til vestlandet i 2017 og meldte overgang til Arkoconsult på samme tidstpunkt. Hun har sine hovedoppgaver innen arealplanlegging, landskapsutforming og utomhusprosjekter. Yvonne har etterutdanning innen ansvarlig søker og plankonsulent, og hun har god erfaring med å lede slike prosjekter fra skisse til godkjent søknad. Friluftslivet er viktig for Yvonne og hun er ofte å se som turleder for den lokale turistforeningen når hun ikke er på kontoret.

Read more

Michelle B. Hauge

juni 19, 2018

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Michelle tiltrådde i “Arkoverden” sommeren 2014. Hun er sannsynligvis den mest sosial arbeidstakeren i hele konsernet, og skal velferdstiltak arrangeres så er Michelle alltid på saken. Bruvik Hauge har opparbeidet seg grundig kunnskap innenfor forsikringssaker, gjenoppbygninger, RTP-planer, miljøsannering osv. og leder slike oppdrag til daglig. Som kanskje den eneste i firmaet er Michelle tidligere turner og kan stå på hendene. Hennes eneste nedtur i Arkoconsult tiden er nok at hun tapte det omstridte navnevalget i Hagelaget i Valestrand Nord. Den som ler sist ler alikevel best og robotgressklipperen til Michelle har selvfølgelig fått navnet May Britt.

Read more

Thomas Hopland

mai 9, 2018

Utdannet byggingeniør ved Høyskolen i Bergen (HIB). I 2016 ankom Thomas “Arkoverden”. Han har siden inntredelsen arbeidet som prosjektleder på en rekke store omfattende prosjekter. Dette er et arbeid Thomas har styrt veldig bra, og vi er svært glade som har Thomas som sentral midtbanespiller på laget vårt. I tillegg til jobben hos oss er Thomas også svært engasjert i Arna og Åsane Røde Kors, hvor han er leder for hjelpekorpset. Så tror du at du har sett en Arkoconsulter i Røde Kors antrekk i fjellheimen, så kan det medføre riktighet.

Read more