Håvard Hegg-Lunde

juli 14, 2016

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Håvard er sogning og startet i Arkoconsult helt tilbake i 2006. På slutten av 90-tallet spilte han fotball for Sogndal i tippeligaen og etter noen lekre hjemmeseirer mot Brann og Rosenborg reiste han jorden rundt i en seilbåt før han flyttet til Valestrand og etterhvert begynte i “Arkoverden”. Selv om Håvard holder med Manchester United i England, så er han en kjekk og hyggelig fyr. Han har vært og er fortsatt prosjektleder for mange store bygge- og anleggsprosjekter i vår portefølje. I 2017 ble han i tillegg ansatt som daglig leder i det nyoppstartede Arkobygg AS, og som DL i nevnte firma har han i dag størst personalansvar i “Arkoverden”.

Read more

Vegard Herre

desember 3, 2019

Vegard begynte i Arkobygg AS i 2018 som lærling betong. Han fikk meget bestått på fagprøven våren 2020.

Read more

Christoffer Myking Lone

september 18, 2018

Christoffer begynte i Arkobygg AS i 2018 som TAF lærling betong.

Read more

Even Normann

september 17, 2018

Even begynte i Arkobygg i 2018, han er ansatt som kranfører/hjelpearbeider betong. I tillegg har han fagbrev som kokk og innen fiskeforedlingsfaget.

Read more

Svein Olav Sandal

mai 9, 2018

Har fagbrev som betongarbeider. Svein Olav ble første ansatte i “Arkoverden” som skulle utføre noe på en byggeplass. Han begynte i Arkoconsult i 2011 etter overgang fra Skanska. Umiddelbart etter ansettelsen reiste Svein Olav rundt i Hordaland og var en hel betongavdeling på egenhånd. Han hadde også bas roller på byggeplasser i Skanska fra før og er arbeidsleder på alle byggeplasser han beveger seg på. Sandal er betongmann i alt han foretar seg og liker veldig godt jakt og fiske på fritiden. Han er også lokal brannmann i Osterøy brann & redning, og liker gjerne en tur til Old Trafford til mange kollegaers store forbauselse.

Read more

Andre Sandal

mai 9, 2018

Har fagbrev som betongarbeider. Andrè doblet i 2012 kapasiteten til vår betongavdeling. Han er en dyktig fagarbeider, med høyt fokus på smarte tidsbesparende prosesser på byggeplass. Sosialt har Andrè mye å bidra med, han har i sin tid i “Arkoverden” skapt flere positive kapitler i en fremtidig jubileumsbok. Skal du høre en forsmak på kapitlene må du rett og slett bestille oss til å gjøre noe for deg, samt insistere på å få Andrè på byggeplassen.

Read more

Sebastian Reigstad

mai 9, 2018

Har fagbrev som betongarbeider. Sebastian ankom Arkoconsult i 2014, etter en overgang fra Brødrene Ulveseth. Han er en meget dyktig fagarbeider i sin bransje, og er kjent for at det blir som planlagt. Reigstad er svært jakt og friluftsinteressert, men sier heller ikke nei takk til en heftig paintball batalje.

Read more

Rudi Ellingsen Orvedal

desember 18, 2019

Rudi har fagbrev som betongarbeider, han begynte i Arkobygg i desember 2019.

Read more

Espen Guttormsen

juli 7, 2020

Espen Guttormsen Espen er betongarbeider og startet i Arkobygg AS i mai 2020.

Read more

Christoffer Lie

juli 7, 2020

Christoffer Lie Christoffer begynte i Arkobygg AS i mars 2020 som lærling betong.

Read more