Håvard Hegg-Lunde

juli 14, 2016

Utdannet byggingeniør fra høyskolen i Bergen (HIB). Håvard er sogning og startet i Arkoconsult helt tilbake i 2006. På slutten av 90-tallet spilte han fotball for Sogndal i tippeligaen og etter noen lekre hjemmeseirer mot Brann og Rosenborg reiste han jorden rundt i en seilbåt før han flyttet til Valestrand og etterhvert begynte i “Arkoverden”. Selv om Håvard holder med Manchester United i England, så er han en kjekk og hyggelig fyr. Han har vært og er fortsatt prosjektleder for mange store bygge- og anleggsprosjekter i vår portefølje. I 2017 ble han i tillegg ansatt som daglig leder i det nyoppstartede Arkobygg AS, og som DL i nevnte firma har han i dag størst personalansvar i “Arkoverden”.

Read more

Vegard Herre

desember 3, 2019

Vegard begynte i Arkobygg AS i 2018 som lærling betong. Han fikk meget bestått på fagprøven våren 2020.

Read more

Christoffer Myking Lone

september 18, 2018

Christoffer begynte i Arkobygg AS i 2018 som TAF lærling betong.

Read more

Even Normann

september 17, 2018

Even begynte i Arkobygg i 2018, han er ansatt som kranfører/hjelpearbeider betong. I tillegg har han fagbrev som kokk og innen fiskeforedlingsfaget.

Read more

Svein Olav Sandal

mai 9, 2018

Har fagbrev som betongarbeider. Svein Olav ble første ansatte i “Arkoverden” som skulle utføre noe på en byggeplass. Han begynte i Arkoconsult i 2011 etter overgang fra Skanska. Umiddelbart etter ansettelsen reiste Svein Olav rundt i Hordaland og var en hel betongavdeling på egenhånd. Han hadde også bas roller på byggeplasser i Skanska fra før og er arbeidsleder på alle byggeplasser han beveger seg på. Sandal er betongmann i alt han foretar seg og liker veldig godt jakt og fiske på fritiden. Han er også lokal brannmann i Osterøy brann & redning, og liker gjerne en tur til Old Trafford til mange kollegaers store forbauselse.

Read more

Andre Sandal

mai 9, 2018

Har fagbrev som betongarbeider. Andrè doblet i 2012 kapasiteten til vår betongavdeling. Han er en dyktig fagarbeider, med høyt fokus på smarte tidsbesparende prosesser på byggeplass. Sosialt har Andrè mye å bidra med, han har i sin tid i “Arkoverden” skapt flere positive kapitler i en fremtidig jubileumsbok. Skal du høre en forsmak på kapitlene må du rett og slett bestille oss til å gjøre noe for deg, samt insistere på å få Andrè på byggeplassen.

Read more

Rudi Ellingsen Orvedal

desember 18, 2019

Rudi har fagbrev som betongarbeider, han begynte i Arkobygg i desember 2019.

Read more

Espen Guttormsen

juli 7, 2020

Espen Guttormsen Espen er betongarbeider og startet i Arkobygg AS i mai 2020.

Read more

Christoffer Lie

juli 7, 2020

Christoffer Lie Christoffer begynte i Arkobygg AS i mars 2020 som lærling betong.

Read more