Karianne Fonn Jårvik (i permisjon)

mai 9, 2018

Utdannet sivilarkitekt fra Bergen arkitekthøyskole (BAS). Karianne tok oss med storm i en uforpliktende kaffiprat i 2015, og før fergen mellom Valestrand og Breistein klappet til kai på Breistein hadde hun jobbtilbud fra oss i mailboksen. Hun er vår teamleder arkitektur og har ila årene hos oss blitt særs godt annerkjent hos våre kunder. Karianne tegner bygg som kan bygges, samt som er flotte å hvile øynene på. På fritiden er Karianne veldig opptatt av seiling og hun har også vært norgesmester i Europajolle. Karianne har vært med en tur i Liverpool og synes byen er fin.

Read more

Pål Kjetil Tufta

juli 14, 2016

Utdannet energiingeniør fra høyskolen i Bergen. Som en av de første som ble ansatt i Arkoconsult (2007) besitter Pål Kjetil mye kompetanse om det meste i vår verden. Han er et orakel på alt mellom himmel og jord, og faglig leder-stillingen kunne ikke vært besatt av andre enn han. Fotballinteressert, som er viktig i “Arkoverden”, og Pål sitt fokus er lokal klubb og Liverpool FC – YNWA.

Read more

Siri Nordeide (i permisjon)

oktober 15, 2019

Siri har tatt sin master i arkitektur ved Arkitekthøgskolen i Bergen (BAS). Før hun ankom Arkoverden har hun jobbet i Tryg og som hjelpelærer på BAS. Hun har høy kompetanse innen dagens husbygging og er et friskt pust i Arkoconsult. Siri er opptatt av funksjonell arkitektur og god bokvalitet. Hun er faglig dyktig og svært strukturert – dette er egenskaper våre privat- og proffkunder setter pris på, og viktige grunner til at hun i dag har rollen som prosjektansvarlig for flere store og mindre prosjekter hos oss. Alltid klar for en utfordring.

Read more

Yvonne Bruvik Hauge

juni 19, 2018

Utdannet landskapsingeniør fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Yvonne flyttet hjem igjen til vestlandet i 2017 og meldte overgang til Arkoconsult på samme tidstpunkt. Hun har sine hovedoppgaver innen arealplanlegging, landskapsutforming og utomhusprosjekter. Yvonne har etterutdanning innen ansvarlig søker og plankonsulent, og hun har god erfaring med å lede slike prosjekter fra skisse til godkjent søknad. Friluftslivet er viktig for Yvonne og hun er ofte å se som turleder for den lokale turistforeningen når hun ikke er på kontoret.

Read more

Linda Håland

mai 9, 2018

Utdannet teknisk tegner og sykepleier. Byttet yrke og meldte overgang til oss i 2011. Utarbeider det meste av tekniske tegninger i vår oppdragsportefølje og har opparbeidet seg en solid erfaring med spesielt situasjonskart og planer. Linda var opptatt av fotball før hun begynte i Arkoconsult, men med flere kollegaer som ikke har fokus på annet synes Linda det gjerne er like greit med flotte fjellturer i nærområdet.

Read more