Karianne Fonn Jårvik

mai 9, 2018

Utdannet sivilarkitekt fra Bergen arkitekthøyskole (BAS). Karianne tok oss med storm i en uforpliktende kaffiprat i 2015, og før fergen mellom Valestrand og Breistein klappet til kai på Breistein hadde hun jobbtilbud fra oss i mailboksen. Hun er vår teamleder arkitektur og har ila årene hos oss blitt særs godt annerkjent hos våre kunder. Karianne tegner bygg som kan bygges, samt som er flotte å hvile øynene på. På fritiden er Karianne veldig opptatt av seiling og hun har også vært norgesmester i Europajolle. Karianne har vært med en tur i Liverpool og synes byen er fin.

Read more

Ove Håland

juli 14, 2016

Grunder av “Arkoverden”. Startet enkelpersonsforetaket Arkoconsult Ove Håland i 2004 og arbeidet for fullt i selskapet fra 1.mai 2005. Er potet i konsernet og besitter litt kompetanse om mye. Veldig opptatt av verdiskapning og vekst i lokalsamfunn rundt om. Fotballinteressert med stort engasjement i lokal fotball klubb Valestrand Hjellvik FK, samt de røde på Merseyside, Liverpool FC – YNWA.

Read more

Pål Kjetil Tufta

juli 14, 2016

Utdannet energiingeniør fra høyskolen i Bergen. Som en av de første som ble ansatt i Arkoconsult (2007) besitter Pål Kjetil mye kompetanse om det meste i vår verden. Han er et orakel på alt mellom himmel og jord, og faglig leder-stillingen kunne ikke vært besatt av andre enn han. Fotballinteressert, som er viktig i “Arkoverden”, og Pål sitt fokus er lokal klubb og Liverpool FC – YNWA.

Read more

Siri Nordeide

oktober 15, 2019

Siri begynte i Arkoconsult AS i september 2019 som sivil arkitekt.

Read more

Yvonne Bruvik Hauge

juni 19, 2018

Utdannet landskapsingeniør fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Yvonne flyttet hjem igjen til vestlandet i 2017 og meldte overgang til Arkoconsult på samme tidstpunkt. Hun har sine hovedoppgaver innen arealplanlegging, reguleringsplaner og utomhusplaner etc. Når det er kø i ansvarlig søker fløyen tar hun også et tak der. Tur i skog og fjell er viktig for Yvonne og hun har allerede rukket å være med å stifte et turlag for ungdom i hjemkommunen Osterøy.

Read more

Linda Håland

mai 9, 2018

Utdannet teknisk tegner og sykepleier. Byttet yrke og meldte overgang til oss i 2011. Utarbeider det meste av tekniske tegninger i vår oppdragsportefølje og har opparbeidet seg en solid erfaring med spesielt situasjonskart og planer. Linda var opptatt av fotball før hun begynte i Arkoconsult, men med flere kollegaer som ikke har fokus på annet synes Linda det gjerne er like greit med flotte fjellturer i nærområdet.

Read more