Sammen forbedrer vi folks hverdag

Prosjektering

Alt arbeid må i utgangspunktet prosjekteres i forkant av utførelse. Prosjektering er planlegging som gjøres i forbindelse med bygge- og anleggsprosjekter.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under og vi vil kontakte deg snarest!

Prosjektering av bygg

Alt arbeid må i utgangspunktet prosjekteres i forkant av utførelse. Prosjektering er planlegging som gjøres i forbindelse med bygge- og anleggsprosjekter.

Hva er prosjektering?

Enkelt forklart så må det alltid utføres prosjektering av bygg fordi at den som skal bygge må vite hvordan det skal bygges. Prosjektering er derfor planlegging, beskrivelse, tegninger, dimensjonering, beregninger osv. som må til i et hvert byggeprosjekt.

Hvordan kan Arkoconsult bistå i prosjekteringsfasen?

Hos oss er det erfarne byggingeniører som prosjekterer det meste i prosjektet ditt. I tillegg får du utført blant annet energiberegning av våre energiingeniører. Du kan også velge å inkludere byggeledelse som en tjeneste. Da vil du ha en ansvarlig byggeleder som følger arbeidet fra prosjekteringsprosessen og videre utover i byggeprosessen.

God, gjennomtenkt og helhetlig prosjektering av alle moment i et bygg er svært viktig. I Arkoconsult er det derfor ofte de samme som prosjekterer som deretter følger opp byggingen og påser at utførelsen skjer i henhold til det som er planlagt.

Arkoconsult holder til i Valestrandsfossen, rett utenfor Bergen, og har i tillegg kontor på Voss. Bor du i Hordaland, kan vi hjelpe deg med prosjektering av bygg og byggeledelse.

Derfor bør du velge oss som totalentreprenør!

Bør du selv være ansvarlig for prosjekteringen?

Prosjektering er en ansvarsbelagt prosess i byggingen av alle tiltak. Arbeidet som skal utføres skal være skriftlig dokumentert fra en prosjekterende. I noen tilfeller kan du selv stå som ansvarlig, men betyr det dermed at du bør påta deg det ansvaret?

Det kan være utfordrende å følge med på om du til enhver tid oppfyller de enorme mengdene av forskrifter og standarder som skal følges. Selv om det er mulig å bli godkjent som ansvarlig for prosjekteringen på egenhånd ved mindre tiltak, er vårt råd: Ikke gjør dette hjemme 🙂

Vil du rådføre deg med en erfaren byggingeniør? Kontakt oss for en uforpliktende prat!

BYGGELEDELSE

BYGGINGENIØR

DIMENSJONERING

ENERGIBEREGNING

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Vi hjelper deg gjerne med prosjektering. Kontakt oss i dag!

Vårt fokus
på kvalitet
og kompetanse
har resultert i
fornøyde kunder

Vi tar gjerne en prat rundt
ditt prosjekt.
Kontakt oss i dag!