Sammen forbedrer vi folks hverdag

Hyttetilbygg Bruvikdalen

Hyttetilbygg Bruvikdalen

Den eksisterende hytten fra 1976 ligger fantastisk til i terrenget med utsikt langt innover i landskapet.

Med små vinduer og relativt lite plass innvendig har det vært et ønske for vår kunde å modernisere hytten og få den bedre tilpasset en utvidet bruk.

På grunn av vanskelig tilgjengelighet, er grunnmuren bygget i Sundolitt KUB-system. Betongen har vi fått fløyet inn med helikopter.

Detaljert beskrivelse

For å få til et stedstilpasset tilbygg med tydelig moderne arkitektur, har vi lagt tilbygget ut i en rett vinkel slik at det henvender seg best mulig til utsikten.

Den nye gavlen har vi valgt å åpne opp med mye glass for å ta naturen og tretoppene inn i den nye stuen. Tilbygget supplerer dermed den eksisterende hytten med mye naturlig lys, samtidig som eksisterende kvaliteter ivaretas.

Arkoconsult har i dette prosjektet bistått kunden i hele prosessen, fra første idéskisse til godkjent byggesøknad og helt til ferdig utførelse. Ferdigstillelse sommeren 2018.

Spesifikasjoner og bildegalleri

Arkitekt - Arkoconsult

Type - Hyttetilbygg og rehabilitering

Størrelse - ca 95m2

Byggherre - Privat

Sted - Bruvikdalen, Osterøy

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.