Terrengtilpasset hytte med sjøutsikt

Hytte Alver

Rene linjer, med landskapet som en forlengelse av stuen, er hytten utformet med tilpasset arkitektur og gode materielle kvaliteter.

Arkitekt
Arkoconsult

Sted
Alver

Type
Hytte

Byggeledelse
-

Byggherre
Privat

Arkitekturen tar utgangspunkt i et helt stilrent og moderne uttrykk, som lar bygningen ligge så lavt og lite sjenerende til i terrenget som mulig. Den er noe trukket tilbake, samtidig som den foreslåtte terrassen rundt hele bygget ligger litt ut over fjellet ned mot sjøen. Avtrykket er begrenset for å unngå dominerende høye søyler mot sjøen.

Flatt tak gir hytten et moderne uttrykk. Det bidrar også til å holde byggets høyde til et minimum slik at fjernvirkningen reduseres.

Rommene er utformet og plassert slik at en skal få mest mulig ut av den fantastiske beliggenheten og utsikten. Stuen er foreslått med store glassfelt i alle retninger og med en åpen løsning med kjøkken som også ligger godt plassert i forhold til utsikten. Her er det tilrettelagt for muligheten til å ta middagen rett ut på terrassen på finere dager. Hytten inneholder gode rom med mye naturlig lys som gir en fin ramme for å nyte livet ved sjøen.

En liten vedovn med stålpipe i stuen sikrer også muligheten for å nyte hyttelivet på kaldere dager.

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.