Sammen forbedrer vi folks hverdag

Vestre Rå

Vestre Rå

Romslig arkitekttegnet tomannsbolig i rolige omgivelser på Vestre Rå, rett ved Fana Golfklubb og noen hundre meter sør for Fana stadion. Boligen har et moderne funkispreg og ligger vestvendt med gode utearealer på terrassene i andre etasje.

I planleggingen har vi her lagt stor vekt på arealeffektivitet med blant annet 4 soverom i hver enhet. Oppholdsrommene i 2. etasje har blitt høyt prioritert med fantastiske kvaliteter som ekstra god takhøyde, store vindusflater og naturlig tilkomst til utearealene som ligger som en forlengelse av stuen, på husets solside.

Av praktiske løsninger har vi blant annet lagt inn en nedfelt dobbel fellesgarasje med bodareal i front. Denne har også blitt bygget med uteareal på garasjetaket, hvilket gir en svært god utnyttelse av tomten.

Spesifikasjoner og bildegalleri

Arkitekt - Arkoconsult

Type - Tomansbolig

Byggherre - Privat

Sted - Vestre Rå, Bergen

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.