Sammen forbedrer vi folks hverdag

Søreideneset

Søreideneset

Denne funkisboligen er tegnet for Fana Byggservice AS. Her har vi gjennom nær dialog med kunden kommet frem til en funksjonell og romslig enebolig med spennende arkitektoniske kvaliteter. Boligen ligger sørvendt i et rolig boligområde på Søreideneset og er en av fire eneboliger med samme stil som er planlagt/bygget her.

På grunn av bratt tomt er huset lagt godt inn i terrenget. Ved å legge terrenget inntil bakveggen i hele 1. etasje, fremstår nå boligen som naturlig og godt terrengtilpasset. Soverom, hovedbad og vaskerom er lokalisert i første etasje og stue og kjøkken på 2. plan har store glassflater som gir en fantastisk kvalitet med mye naturlig lys.

Fra stuen har en tilgang til en stor og luftig sør- og vestvendt terrasse.

Spesifikasjoner og bildegalleri

Arkitekt - Arkoconsult

Type - Enebolig

Byggherre - Fana Byggservice AS

Sted - Søreideneset, Bergen

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.