Sammen forbedrer vi folks hverdag

Skarsvegen

Skarsvegen

Øverst i et lite felt med bolighus har vi her tegnet et anneks og en moderne enebolig. Vi har ønsket at prosjektet skal gjenspeile sin tid, samtidig som det er godt tilpasset det øvrige bygningsmiljøet i nærområdet.

For å tilpasse den nye boligen best mulig til terrenget har vi valgt å legge alle funksjoner på ett plan. Ved å gjøre dette er fjernvirkningen av bygget redusert, samtidig som det arkitektoniske uttrykket forsterkes.

Annekset er lagt lenger nede på tomten med en plassering bestemt av en grunnmur i betong som trolig ble bygget rundt 1950. Arkitektonisk har det vært viktig å skape en visuell sammenheng mellom de nye byggene. Disse har derfor fått relativt like arkitektoniske uttrykk med svakt hellende tak, trekonstruksjon og store glassflater mot utsikten.

Både eneboligen og annekset er tegnet med tak skrånende mot nord og vil på grunn av dette samt sin lave høyde ligge som en fin forlengelse av de naturlige terrengformene. I likhet med eksisterende bygg i området kles byggene med liggende trepanel for best mulig værbestandighet.

Spesifikasjoner og bildegalleri

Arkitekt - Arkoconsult

Type - Enebolig og anneks

Størrelse - ca 130m2

Byggherre - Privat

Sted - Lindås

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.