Sammen forbedrer vi folks hverdag

Nordheimsmarka

Nordheimsmarka

Nordheimsmarka ligger fantastisk til i landlige omgivelser med utsikt mot Bavallen.

Huset er derfor tegnet som en moderne enebolig med en planløsning i en åpen L-form. Ved å «knekke» stue og soverom ut i en åpen vinkel i forhold til husets hovedretning, blir landskapet mot Bavallen et naturlig fokuspunkt i stuen.

Til fordel for et stort hus med store rom, har vi her valgt å legge mye glass i fasadene slik at rommene blir naturlig opplyst og vil føles romslige.

På fine dager vil også spisestuen kunne åpnes opp slik at en får en utvidelse av rommet ut på terrassen i sør.

Balkongen i 2. etasje danner en overbygget utesone som utvider bruksmulighetene av terrassen. Boligen vi også bli svært miljøvennlig med borehull for grunnvarme og solcellepanel integrert i taktekkingen. Dette vil over tid gi store økonomiske og miljømessige besparelser.

Spesifikasjoner og bildegalleri

Arkitekt - Arkoconsult

Type - Enebolig

Størrelse - ca 130m2

Byggherre - Privat

Sted - Nordheimsmarka, Voss

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Som en totalentreprenør får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.