Sammen forbedrer vi folks hverdag

Merkurveien

Merkurveien

Denne arkitekttegnede eneboligen ligger fantastisk til i Merkurveien i Bergen. Med sin karakteristiske funkisstil er dette en bolig en legger godt merke til. Her har vi lagt stor vekt på farge- og materialbruk for å fremheve de arkitektoniske kvalitetene.

Grunnet at tomten er relativt liten er det her valgt en løsning med integrert garasje med takterrasse. Dette gir et stort solrikt uteareal i tilknytning til oppholdsrommene i 2. etasje.

I nær dialog med vår kunde har vi har tegnet en svært arealeffektiv bolig som kan romme en stor familie. Boligen har blant annet fem soverom og to stuer. Med åpen kjøkken- og spisestueløsning samt åpning mellom spisestue og stue er dette en bolig med en luftig romfølelse, samtidig som kjøkkenet er adskilt fra stuen.

Spesifikasjoner

Arkitekt - Arkoconsult

Type - Enebolig

Byggherre - Privat

Sted - Merkurveien, Bergen

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Arkoeiendomsmegling AS.