Sammen forbedrer vi folks hverdag

Betongarbeid

Arkoconsults betongarbeidere har erfaring med alle typer oppdrag innen muring og betong.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under og vi vil kontakte deg snarest!

Betongarbeid

Arkoconsults betongarbeidere har erfaring med alle typer oppdrag innen muring og betong. Fra små private gulvstøp til betongdekker for store næringsbyggeprosjekter i Bergen og hele Hordaland.

Vi utfører grunn- og betongarbeider innen gulvstøp, grunnmur, forskaling, forstøtningsmurer, hulldekke mm.

Grunn- og betongarbeid i Bergen

Grunnarbeid er første steg i byggeprosessen. Vi kan hjelpe deg med blant annet fundamentering, grunnmur, graving, transport, boring og spregningsarbeid. Betongen kan i mange tilfeller rehabiliteres og nye betongelementer støpes.

Gulvstøp med betong

JVi utfører pigging, støping, retting og sliping av gulv. Murer fra Arkoconsult sørger for en profesjonell og god utførelse av ditt betonggulv enten det gjelder baderom eller store industrigulv.

Forskaling

En forskaling er en midlertidig konstruksjon som former betongen i ønsket fasong. Vi benytter både tradisjonelle treforskalinger og ferdige systemforskalinger eller isoporforskaling, avhengig av hvilken konstruksjon som skal opp. Søyler, vegg, trapper, buer eller annen mur.

Grunnmur – ringmur eller sokkel?

De aller fleste byggetomter i Hordaland ligger i skrånende terreng. Det kan gjøre arbeidet med å støpe mur mer komplisert. Med sokkel får du gjerne et tilleggsareal som kan komme godt med. Isolert ringmur, for eksempel Sundolitt eller Jackon, er derimot mer aktuelt på flate underlag, for eksempel når du bygger plate på mark eller en garasje. Det kreves dokumentert erfaring for å gjøre murerarbeid, da feil kan få fatale følger i form av vannskader. Radioaktive stoffer - radon kan trenge inn i bygg som følge av luftlekkasjer i gulv eller grunnkonstruksjonen. Be om råd eller hjelp til grunnmur fra Arkoconsult.

Hulldekke

Hulldekke er et ferdig betongelement som brukes til å forsterke bæreevne. Langsgående hull reduserer vekten på elementet. Hulldekke brukes ofte som etasjeskiller i bygg. Slike element gir generelt høy kvalitet, kortere byggetid og lavere pris.

Forstøtningsmur

Forstøtningsmurer skal hindre terrenget i å gli ut. Det finnes mange alternative måter å gjøre et på, for eksempel med betong, murstein, naturstein eller Leca. En vanlig form for forstøtningsmur er til gjerde.

Forstøtningsmuren kan virke svært dominerende i et landskap. Det er derfor viktig å tilpasse den i forhold til omgivelsene og terrenget. Vær trygg på at dette blir gjort på en god måte når du kontakter Arkoconsult.

HAR DU EN IDE?

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Vi hjelper deg gjerne med betongarbeid. Kontakt oss i dag!