Tømrerarbeid

Vår bistand som snekker har god anseelse i Bergen og omegn. Når Arkoconsult ansetter en håndtverker vektlegges punktlighet, nøyaktighet og evne til å gjøre kundene fornøyd.

Hva kan vårt tømrerfirma hjelpe deg med? Kontakt oss nå!

Skifte kledning – stående eller liggende kledning?

Når vi skal skifte kledning vektlegges både det funksjonelle og estetiske. Du bør ta høyde for beliggenhet og klimapåvirkninger, i tillegg til at kledningen har en stor innvirkning på husets utseende. Vi kan hjelpe deg å skifte kledningsbord. Kontakt vår tømrer for befaring og pris.

I en stående kledning er bordene vertikale. Mest brukt i innlandet fordi det ikke er tett i kraftig regn og vind. Denne typen kledning gir et «høyreist» preg på huset. Liggende kledning, også kalt «Vestlandskledning», reduserer faren for fukt og råte. Det er i tillegg enkelt å skifte ut de nederste bordene.

Nytt vindu?

Gamle vindu hindrer god isolering i huset. Bytt til nytt tradisjonelt trevindu, eksklusivt mahogni eller vedlikeholdsfrie aluminiumsvindu. Vår tømrer hjelper deg gjerne med å skifte glass i vindu eller montere helt nytt vindu. Vår innkjøpspris på kjente merker er gunstig dersom du vil at vi skal gjøre jobben for deg. Kontakt oss for uforpliktende tilbud i dag.

Nytt tak?

Vil du skifte tak? Vår erfarne snekker bistår deg gjerne med hele eller deler av jobben. Riving av tak, bortkjøring, rigge stillas, kjøp av takstein, nye sløyfer, nye takrenner eller nedløpsrør, samt skifting av tak. Kontakt oss for gode råd, befaring og priser.

Bytte dør eller dørblad?

Å bytte innerdører kan være enkelt. I Norge har det lenge vært standarder for dørhengsler og karmer, såkalte «snap-in henglser». Det gjør at du i mange tilfeller slipper å bytte ut dørkarmen. Kontakt oss dersom du har spørsmål eller vil ha hjelp med å kjøp og bytte av innerdør eller ytterdør.

Isolering

Skal du isolere under skråtak, eller kanskje isolere hus, loft, garasje, hundehus eller hønsehus? Spør oss gjerne dersom du lurer på om du skal velge lecastein isolasjon, Glava EPS eller annen isolasjon. Våre snekker finner hensiktsmessige typer og dimensjoner, og bistår deg gjerne med jobben.

Arkoconsult kan bistå i hele byggeprosessen, enten du trenger arkitektmurer eller tømrer i Bergen og omegn. Vi bistår med blant annet arealplanbyggesøknadseksjoneringgrunnmurgulvstøpforskaling i tillegg til byggeledelse og gode råd på veien.

Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss i dag!