lukk

Send henvendelse

Vi svarer garantert innen 1 arbeidsdag

X

Betongarbeid

Arkoconsults betongarbeidere har erfaring med alle typer oppdrag innen muring og betong. Fra små private gulvstøp til betongdekker for store næringsbyggeprosjekter i Bergen og hele Hordaland.

Vi utfører grunn- og betongarbeider innen gulvstøp, grunnmur, forskaling, forstøtningsmurer, hulldekke mm.

Trenger du råd eller hjelp vedr. betongarbeid? Spør en murer i dag.

 

Send henvendelse Ring her

Grunn- og betongarbeid i Bergen

Grunnarbeid er første steg i byggeprosessen. Vi kan hjelpe deg med blant annet fundamentering, grunnmur, graving, transport, boring og spregningsarbeid. Betongen kan i mange tilfeller rehabiliteres og nye betongelementer støpes.

Gulvstøp med betong

Vi utfører pigging, støping, retting og sliping av gulv. Murer fra Arkoconsult sørger for en profesjonell og god utførelse av ditt betonggulv enten det gjelder baderom eller store industrigulv.
Mer informasjon og bestilling av gulvstøp.

Grunnmur – ringmur eller sokkel?

De aller fleste byggetomter i Hordaland ligger i skrånende terreng. Det kan gjøre arbeidet med å støpe mur mer komplisert. Med sokkel får du gjerne et tilleggsareal som kan komme godt med. Isolert ringmur, for eksempel Sundolitt eller Jackon, er derimot mer aktuelt på flate underlag, for eksempel når du bygger plate på mark eller en garasje. Det kreves dokumentert erfaring for å gjøre murerarbeid, da feil kan få fatale følger i form av vannskader. Radioaktive stoffer - radon kan trenge inn i bygg som følge av luftlekkasjer i gulv eller grunnkonstruksjonen. Be om råd eller hjelp til grunnmur fra Arkoconsult.
Mer informasjon og bestilling grunnmur, ringmur eller sokkel

Forskaling

En forskaling er en midlertidig konstruksjon som former betongen i ønsket fasong. Vi benytter både tradisjonelle treforskalinger og ferdige systemforskalinger eller isoporforskaling, avhengig av hvilken konstruksjon som skal opp. Søyler, vegg, trapper, buer eller annen mur.

Forstøtningsmur

Forstøtningsmurer skal hindre terrenget i å gli ut. Det finnes mange alternative måter å gjøre et på, for eksempel med betong, murstein, naturstein eller Leca. En vanlig form for forstøtningsmur er til gjerde.

Forstøtningsmuren kan virke svært dominerende i et landskap. Det er derfor viktig å tilpasse den i forhold til omgivelsene og terrenget. Vær trygg på at dette blir gjort på en god måte når du kontakter Arkoconsult.
Mer informasjon og bestilling av forstøtningsmur.

Hulldekke

Hulldekke er et ferdig betongelement som brukes til å forsterke bæreevne. Langsgående hull reduserer vekten på elementet. Hulldekke brukes ofte som etasjeskiller i bygg. Slike element gir generelt høy kvalitet, kortere byggetid og lavere pris.
Mer informasjon om betongelementer og hulldekke.

Svein Olav Sandal
Svein Olav Sandal, Bas, Betongarbeider
svein@arkoconsult.no
+47 46977796

Byggetillatelse etter plan- og bygningsloven

Forstøtningsmur ved nabogrenser er en klassisk nabotvist. Er du usikker på om ditt byggeprosjekt er i henhold eller trenger du hjelp med byggesøknad? Spør oss.

Leverer til avtalt tid

Det tette og gode samarbeidet mellom utførende betongarbeider og RIB-konsulent gjør at vi er en sikker betongentreprenør som utfører betongarbeid med kvalitet, og i henhold til prosjekteringen, beregnet av vår ingeniøravdeling. Kontakt oss i dag for et godt tilbud.

Kontaktpersoner

Håvard Hegg-Lunde - Arkoconsult

Håvard Hegg-Lunde
Daglig leder Arkobygg
+47 91741224 +47 91741224
haavard@arkoconsult.no

Ove Håland - Arkoconsult

Ove Håland
Daglig leder Arkoconsult
+47 93241511 +47 93241511
ove@arkoconsult.no

Tom Andrè Sivertsen - Arkoconsult

Tom Andrè Sivertsen
Daglig leder AEM, Jurist
+47 92297292 +47 92297292
tas@arkoconsult.no

Pål Kjetil Tufta - Arkoconsult

Pål Kjetil Tufta
Faglig leder
+47 99520416 +47 99520416
pkt@arkoconsult.no

Arkoconsult

Arkoconsult
Valestrandsvegen 390 ish
5281 Valestrandsfossen

Arkobygg AS
Arkoeiendom AS
Arkoeiendomsmegling AS

Kontaktinfo

Man til Fre: 0700 - 1700

Tlf: 56 39 00 03
post@arkoconsult.no

Åpne kart

Postadresse

Postboks 103
5291 Valestrandfossen

E-faktura

faktura@arkoconsult.no
faktura@arkobygg.no