Om Arkoconsult

Arkoconsult er en totalentreprenør som holder til i Valestrandsfossen på Osterøy, rett utenfor Bergen. Vi har også kontorer på Voss. Vi er en skikkelig totalentreprenør: Hos oss får du alle tjenester fra A til Å i en byggesak, sannsynligvis som den eneste leverandøren i Norge.

Hvordan kan vi hjelpe deg? Send inn et kontaktskjema!

Totalentreprenør som leverer til alle

Hos Arkoconsult kan du få hjelp med  planer, søknader, arkitekttegninger, tekniske tegninger, prosjektering, kalkulasjon, total- og delentrepriser, betongarbeid, tømrerarbeid, samspillentrepriser og salgsmateriale for boliger. I tillegg driver vi med oppfølging av boligkunder, FDV, samt oppfølging av prosjekter og kunder etter ferdigstillelse.

Med dyktige medarbeidere og gode systemer kan Arkoconsult AS levere til alle. Vi har i dag kunder som skal gjøre alt fra en enkel meldingssak til komplekse arealplaner og store boligprosjekter.

Våre spesialfelt

Selv om vi kan levere alt fra A til Å, er vi spesialisert på planarbeid, byggesøknader, tegninger, skadesaker, samt store og små boligprosjekter i Bergen og hele Hordaland.

I tillegg er Arkoconsult AS leverandør av Systemhus og eier Arkoeiendomsmegling AS som kan bistå med alt fra oppgjør til full eiendomsmegling.

Trenger du hjelp til byggesøknad?

Arkoconsults visjon og verdier

Visjon: Sammen forbedrer vi folks hverdag

Arkoconsult AS har stolte ansvarlige medarbeidere som hver time, hver dag, samarbeider og gjør sitt beste for å forbedre samfunnet og våre kunders hverdag. Vår produktutvikling baserer seg på bærekraftige og innovative løsninger. Vi deltar i hele verdikjeden i vår bransje. I kontakt med oss blir du sett.

Modig: Vi tør og vi utfordrer.

Rettferdig: Ting skal være rett.

Respekt: Alle er like viktige.

Arkoconsults historie – fra enkeltpersonsforetak til gasellebedrift

Enkeltpersonforetaket Arkoconsult Ove Håland ble stiftet 10. januar 2004. Fra 1. mai 2005 arbeidet innehaver Ove Håland fulltid i firmaet, så den datoen blir oppfattet som tidspunktet da firmaet ble etablert.

Sommeren 2011 ble enkeltpersonforetaket endret til aksjeselskap og Arkoconsult AS så dagens lys. I starten arbeidet innehaver alene i firmaet, etter å ha arbeidet i 6-7 år i skipskonstruktørbransjen. Oppdragene til Arkoconsult var i oppstartsfasen en lett blanding av å levere tegninger og beskrivelser til henholdsvis skipsbyggerbransjen og boligbyggerbransjen.

I 2006 talte firmaet 3 ansatte og oppdragsmengden økte markant, mye takket være stor utbygging av boliger i Valestrand-området i Osterøy kommune. Oppdrag fra skipsbyggerbransjen var allerede på dette tidspunktet en markant mindre del av Arkoconsult sin omsetning.

I 2010/2011 tok det på nytt av i firmaet og Arkoconsult gikk fra 3 ansatte til 4, deretter 5 ansatte, og sommeren 2011 ble nr. 6 ansatt. På dette tidspunktet var så å si 100 % av omsetningen til firmaet knyttet til byggebransjen, det være seg bolig, næring osv.

Høsten 2016 er det 34 ansatte i Arkoconsult AS. Årsomsetningen passerer 60 MNOK, og gode resultater har gitt plass på DN sin gaselle-liste for andre år på rad. Selskapet har en solid ordrereserve som skal sikre videre vekst.

Har du også tenkt å vokse? Kontakt oss om dine byggeplaner i dag!