Arkitekt

Prosjektering & utforming av arkitektur og estetikk innenfor bygg har fra Arkoconsults oppstart utgjort storparten av tjenestene vårt arkitektfirma leverer gjennom et år. Ideen vår er å tegne hus tilpasset tomten din til rimeligere pris enn standard type hus / katalog hus.

Kontakt oss nå for å få tilsendt eksempler på hustegninger.

Hustegning og arkitektur - fra små tilbygg til terrasseblokker

Vi har utformet og tegnet bygninger fra små tilbygg til barnehager og terrasseblokker, og har bistått med byggeledelse, samt hustegninger, hyttetegninger, garasjetegninger i hele Hordaland, blant annet Bergen, Voss, Stord, Lindås, Meland, Os og Osterøy. Fellestrekket når vi tegner hus er at vi tilstreber å optimalisere byggekostnad og estetikk, samtidig som vi gjennom mange års erfaring har en klar og tydelig formening om hva god funksjonalitet og praktisk tilnærming er.

Landskapsarkitekt og arealplanlegger

Som landskapsarkitekt og arealplanlegger tegner og planlegger vi utearealer. Det kan være alt fra boligområder, idrettsplasser, lekeplasser, hager, veier eller andre uteområder. Tegningene lages ved hjelp av programvarer som gir en god virkelighetsoppfatning før byggeprosjektet setter i gang.   

Funksjonelle og praktiske arkitekthus med lave byggekostnader

Vår prioritet innenfor bygg er hverdagsfunksjonalitet, og våre arkitekter har følgende mantra for de prosjekter vi er involvert i:

De som opplever å ha en funksjonell hverdag i et bygg som er fint å se på, og som har hatt lave byggekostnader, de har hatt med oss å gjøre!

Arkoconsult kan bistå i hele byggeprosessen, enten du trenger arkitektmurer eller tømrer i Bergen og omegn. Vi bistår med blant annet arealplanbyggesøknadseksjoneringgrunnmurgulvstøpforskaling i tillegg til byggeledelse og gode råd på veien.

Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss i dag!


Arealplanlegging

Våre dyktige arkitekter utarbeider arealplaner for private grunneiere og profesjonelle utbyggere. Har du spørsmål om arealplanlegging? Kontakt oss i dag!