Arkitekt – Bergen og Hordaland

Skal du bygge nytt hus, lage et ekstra påbygg eller endre planløsningen? Eller er du profesjonell utbygger og skal i gang med et større byggeprosjekt? Våre arkitekter hjelper deg med hele byggeprosessen fra A til Å.

Kontakt oss nå for å få tilsendt eksempler på hustegninger.

Fra små tilbygg til terrasseblokker

Arkoconsult har tegnet og utformet alt fra små tilbygg til barnehager og terrasseblokker i hele Hordaland - fra sentrale strøk i Bergen til det ytterste havgap. Arkitektene våre har lang erfaring med å tilpasse, planlegge og gjennomføre byggeprosjekter for variert landskap og vestlandsvær.

Vi har som mantra å lage bygg og uteområder som både er funksjonelle, ser fine ut og ikke koster mer enn de trenger.

Arkitekt gjennom hele byggeprosessen

Det er mange fordeler ved å kontakte en dyktig arkitekt allerede i tankestadiet for et nytt byggeprosjekt. Da unngår du unødvendige kostnader og tidsbruk. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra å tegne skisser av lekre bygg med praktisk planløsning til rådgivning fra våre egne jurister i forbindelse med byggesøknader og lovverk.

Vi kan blant annet bistå med:

Vi har erfaring fra store og små byggeprosjekter i hele Hordaland som du kan dra nytte av. Arkitektkontoret vårt ligger i Valestrandfossen, rett utenfor Bergen, med korte avstander til store deler av Hordaland.

Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss i dag!


Arealplanlegging

Våre dyktige arkitekter utarbeider arealplaner for private grunneiere og profesjonelle utbyggere. Har du spørsmål om arealplanlegging? Kontakt oss i dag!

Arkitekttegninger

Forvent estetiske og funksjonelle arkitekttegninger, enten du vil ha et stort, arkitekttegnet hus eller et påbygg. Ta kontakt og fortell om ditt prosjekt!